Mitä mieltä asiakkaamme ovat ?

Pikkufutareille 500 € lakumyynnillä

Forssan jalkapalloklubin 2011 -syntyneiden intoa puhkuva joukkue päätti kerätä joukkueelle extrarahaa ja ottivat myyntiin metrilakuja, toffeesekoituspusseja sekä herkkusalkkuja. Lakut olivat haluttua ostettavaa myös viime vuonna samalla joukkueella, joten osaisimme odottaa hyvää ja laadukasta tavaraa.

Lakujen myynti oli jälleen menestys. Pienet futarit muistivat vuoden takaa miten hyvältä lakut maistuivat, joten jo omiin perheisiin tuotteet olivat helppo ostaa. Oli myös mukavaa, että mukana oli kaksi muutakin tuotetta, joista valita.
Voittoa meille kertyi melkein 500€ joka on huippuluokkaa pienen paikkakunnan pienille pelaajille.

Iso plussa annetaan Forssasta myös positiiviseen asiakaspalveluun, nopeaan toimitukseen ja erittäin sujuvaan kaupankäyntiin. Ottakaapa luokat, joukkueet ja seurat koppi tästä, nyt kelpaa aloitella kesää suupielet mustina koko porukalla!

Joukkueenjohtaja Liisa Vähämäki

Rauhalan koulun pienluokka pääsi luokkaretkelle herkkusalkkujen avulla

Olemme laihialainen pienluokka, joka haluaa lähteä luokkaretkelle. Mietimme pitkään ja hartaasti, mitä tuotetta lähdemme myymään kartuttaaksemme retkikassaa. Valitsimme tuotteeksi herkkusalkut, koska ovat kotimaisia sekä helposti kuljetettava salkku näytti hyvältä. Varainhankinta oli menestys! Tuotteet menivät kuin kuumille kiville. Tilasimme ensin varovasti sata, mutta saimme pian tilata toisen sata. Koskaan ennemmin ei ole kevätretkirahat olleet näin nopeasti kasassa! Karkit olivat herkullisia sekä salkuille keksimme uusiokäyttöä. Käytämme jatkossakin Herkku & Lakritsan tuotteita varainhankinnoissamme.

Terveisin opettaja Piia Eerola

Lakut ovat tosi hyviä!

Ylöjärven Ilveksen -08 poikien metrilaku varainhankinta oli menestys. Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja koko prosessiin. Talkoot oli helppoa aloittaa lakumyynnillä ja kaikki pussit kävi nopeasti kaupaksi. Tuote oli helppo ja mukava myytävä 10-vuotiaille pojille. Ja mikä parasta, lakut olivat maukkaita, tuoreita ja tosi hyviä! Prosessista teki helppoa avulias ja asiantunteva asiakaspalvelu. Yhteydenpito on ollut vaivatonta ja tuotteiden toimitus nopea. Kiitos talkootöiden mahdollistamisesta, kesällä otamme varmasti uuden varainhankinta kampanjan lakumyynnin
parissa!

Terveisin jojo Jenna Tervalammi

Ylöjärven Ilveksen joukkue varainhankinta kampanja

Myynti sujui paremmin kuin uskalsimme odottaa: 13-vuotiaat poikamme myivät 100 pussia metrilakuja lähikaupan edessä 2,5 tunnissa. Olemme tehneet jo vuosia monenlaista varainkeruuta, ja nämä lakut olivat kyllä vaivaton tuote myytäväksi. Lakut olivat erittäin tuoreita, kiitos siitä. Onnistunut myyntikampanja kaiken kaikkiaan!

Kaikki metrilakut on kaupattu ja aikaa ei kulunut kuin muutama päivä. Tuotteet ovat mielestäni loistavia ! Ainoa vaikeus on saada omat sormet pidettyä erossa pussin sisällöstä…..

Hetkessä 1400 € joukkueen kassaan

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue pähkäili varainhankintaa pidemmän aikaa, ja vaihtoehdoista päädyttiin metrilakuihin. Tämä valinta osoittautuikin todella hittituotteeksi. Päätettiin tilata erä, jotta pojat pääsisivät tuotteen kanssa suoraan kaupoille. Lakut suorastaan vietiin käsistä. Tästä johtuen päätimme tilata lisäerän ja suuntasimme kauppakeskukseen, jossa pojat jatkoivat esimerkillistä myyntityötä.

Asiakaspalvelu oli todella mahtavaa ja vaivatonta, tunsimme itsemme tärkeiksi asiakkaiksi. Tilauksen tehtyä saimme sähköpostiin tarkan selvityksen tilauksen vaiheista ja toimituksesta. Tuotteet toimitettiin kotiovelle saakka sovittuna ajankohtana, jonka koimme todella vaivattomaksi. Mitä metrilakuihin tulee, ne ovat superherkullisia, tuoreita ja ennen kaikkea kotimaisia. Pussiin on valittu makuja jokaiselle herkkusuulle! Kaupanpäälliskarkit kävivät pojille palkaksi myyntityöstä, iso kiitos niistä! Tulemme varmasti jatkossakin tekemään varainhankintaa lakujen merkeissä.

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue

Joukkue myymässä metrilaku varainhankinta

Lakut on jaettu ostajille ja rahat siirretty joukkueen tilille, joten lakuprojekti on nyt minun osaltani onnistuneesti taputeltu. Hienosti meni, ja halusin vielä kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja nopeista vastauksista sähköpostikyselyihini! Niin ja tietysti maukkaista metrilakuista! Eräskin lakuostaja juuri sanoi, että oli aikonut säästää lakut lapsilleen, mutta huomasikin syöneensä puoli pussia itse yhdeltä istumalta. 😉

Turun Palloseura P12

Joukkueen metrilakumyynti oli onnistunut! Lakut olivat mieluisa myyntikohde pojille ja tuotteella oli hyvä menekki. Lakut olivat lisäksi superhyviä ja saivat ostajilta hyvää palautetta! Koko toiminta onnistui vaivatta sillä tuotteet toimitettiin nopeasti kotiovelle ja yhteydenpito oli helppoa. Suuret kiitokset yhteistyöstä ja jatkossa otamme varmasti lisää lakuja myyntiin varainhankinnan merkeissä!

Terveisin TPS P12 -joukkue

TPS joukkue riveissä metrilaku varainhankinta suositus

Hyvä fiilis jäi kaikinpuolin. Uskon, että uudemmankin kerran aletaan myyntihommiin. 🙂 Oli helppoa, kun kaiken sai hoidettua näin jouhevasti. Lisäksi teidän poppoo on niin ystävällistä ja palvelualtista, että kaikki toimii hyvillä mielin. Isot kiitokset ja palataan asiaan taas, kun sen aika on 🙂

Kaikki syöty! Olivat todella hyviä, pehmeitä ja tuoreen makuisia. Pussi vaan ei kauan riitä 🙂

Metrilakut menivät kaupaksi tosi hyvin ja olivat herkullisia. Todennäköisesti syksyllä otetaan uusiksi. Palvelu teiltä oli hyvää ja toimitus nopea.