Makeiset varainhankintaan

Herkkusalkku

Finlandia Candyn kotimaiset makeiset auttavat eteenpäin

Herkkusalkku on uudenlainen tuote koulujen ja urheiluseurojen varainhankintaan. Finlandia Candyn 10 makeispussia on pakattu kauniiseen salkkuun, jota on ilo esitellä asiakkaille. Voitte myydä makeiset myyntiesitteiden avulla ennakkoon, tai tilata suoraan jonkin tietyn kampanjan.

Ostohinta 13 € / myyntihinta 20 € / tuotto 7 €

makeiset varainhankinta herkkusalkku

Salkun leveys on 60 cm ja korkeus 19 cm

Kiinnostuitko Herkkusalkkujen myynnistä? Tilaa tästä ilmainen infopakettimme

Herkuttele yksin tai jaa ystävien kesken

Salkusta riittää jaettavaa isommallekin porukalle. Runsaasta ja monipuolisesta sisällöstä löytyy herkkuja moneen makuun: Leffa Mix makeiset, suklaiset karkit, salmiakkia, lakua, ruisraksuja ja perinteisiä pohjanmaan pastilleja. Kaikki kotimaisia!

Salkku sisältää 10 pussia. Sisältö voi vaihdella.

Miksi kannattaa myydä herkkusalkkuja?

Varainhankinta on helppoa tuotteella jollaisen asiakas ostaa mielellään, ja jota on myös kiva myydä! Salkkua voi tarjota sukulaisille, ystäville, tuttaville ja työkavereille, kaikki ovat potentiaalisia asiakkaita. Kukapa ei tykkäisi herkuttelusta, kotimaiset makeiset maistuvat kaikille!

Salkun kaunis ulkoasu tuo arvokkuutta pakkaukseen, joten se sopii erinomaisesti syntymäpäivälahjaksi tai liikelahjaksi. Lasten syntymäpäiväjuhlissa makeiset käy varmasti kuin kuumille kiville. Salkkua voi käyttää ``aarteena`` aarteenetsinnässä tai siinä voi säilyttää pieniä tavaroita. Salkku sopii myös arpajaispalkinnoksi tai turnauksissa pelaajien palkitsemiseen.

Karkkipussit rivissä

Tilaa Finlandia Candy makeiset myyntipaketti

Kun aloitatte salkkujen myynnin, suosittelemme tilaamaan kaikille myyjille omat salkut ennakkoon. Näin teidän on helpompi esitellä asiakkaille salkkua ja sen sisältöä. Lähetämme teille myös myyntiesitteet, joihin voitte kerätä tilauksia. Sopiva myyntiaika on noin 1-3 viikkoa, jonka jälkeen laskette myydyt salkut yhteen, ja teette tilauksen kaupassamme. Toimitamme salkut 1-9 arkipäivän sisällä toivomaanne osoitteeseen Postin kuljetuksella.

Varainhankinta koululuokille Finlandia Candy sinisellä herkkusalkulla täynnä makeisia

Tiesitkö että voitte myydä kaikkia herkkujamme yhdessä tai erikseen?

Valitse varainhankintaan Finlandia Candy makeiset, Makulaku metrilakut ja toffeesekoitus. Voitte kerätä tilauksia riskittömästi ennakkoon myyntiesitteiden avulla. Aloita varainhankinta kaikilla herkuilla tai valitse suosikkisi.

Varainhankinta tuotteet sinisen salkun edessä

Tuottoesimerkki

Finlandia Candy:n makeiset sopivat kaiken kokoisten luokkien ja joukkueiden varainhankintaan. Tässä esimerkissä käytämme 20 myyjää:

Kun jokainen myy 10 salkkua, saatte tuottoa yhteensä 1400 € (tuotto 7 € / salkku)
Makeiset valmistuu tehtaalla
Finlandia Candy logo

Sydämeltään suomalainen makeisvalmistaja

Vuonna 1984 armeijan harmaissa alkoi nuorella Petrillä kyteä ajatuksia siitä, mitä minusta tulee isona. Päästyään armeijasta Petrillä oli 2000 markkaa säästössä. Tonnilla sai ”hyvin ajetun” Toyota Hiacen ja toisella tonnilla sai karkit pikatukusta ja eikun markkinoille. Toiminta kasvoi ja autokin vaihtui kuorma-autoon. Päivät olivat pitkiä, ehtiäkseen seuraavaksi päiväksi seuraavaan toritapahtumaan piti Peten ajaa kuorma-autoa öisin. Ensimmäisenä vuotena ajokilometrejä kertyi 3,5 kertaa maailman ympäri.. Mitä sitten tapahtui?

Palaa takaisin etusivulle tästä