Metrilaku

Metrilaku varainhankinta - suomalaisten suosikkiherkut on helppoa myytävää

Aloittakaa tekin hauska, helppo ja maistuva varainhankinta Makulaku metrilakuilla. Metrilakujen myynti on helppoa ja tuottoisaa kaiken kokoisille luokille ja joukkueille sekä muille harrastusyhteisöille. Asiakkaidemme mukaan lakupussit ovat niin hyviä, että ne viedään käsistä, tämä herkku ei jätä ketään kylmäksi. Kannattaa siis myydä tuotetta jonka asiakas haluaa ostaa. Näitä kotimaisia herkkuja voi myydä ilolla ja ylpeydellä.

Miksi kannattaa aloittaa metrilaku varainhankinta?

Kotimainen ja tunnettu tuote jota ei myydä kaupoissa. Helppo tuote myydä myös pienemmille.

Markkinahintainen, ulosmyyntihinta on 1 € / laku. Ei varainhankintalisää.

Reilu ja kannustava tuotto. Ryhmän tuotto 40 %, joka on 4 € jokaisesta myydystä pussista.

Herkullinen, kotimainen

Makulaku metrilaku

Pussissa on 10 erimakuista metrilakua

Noitaputki, salmiakki-vadelma, sukulaku, banaani, mansikka, omena, toffee, minttu, kirsikka ja cola.
Metrilakut on pakattu hienoihin Makulaku pusseihin. Yhden lakun pituus on noin 70 cm ja pussin paino noin 500 g.

Myyntihinta 10 € / tuotto 4 €

Metrilaku tuotto

Tutustu tuotteisiin

Separator.

Metrilakupusseja myymällä tienaatte helposti hyvän tuoton

Esimerkiksi Hopea -kampanja sisältää 300 pussia metrilakuja. Jos ryhmässänne on esimerkiksi 20 myyjää, jokainen myy 15 pussia ja tienaatte yhteensä 1200 €. Kaupanpäälle saatte 10 kg karkkia ja maksuaikaa 30 vrk. Jos kiinnoistuit lakumyynnistä, tilaa tästä ilmainen Makulaku metrilaku infopaketti.

Kampanjoissa joustava maksuaika ja hurjan hyvät myyntiporkkanat

Metrilaku kampanjat sisältävät tietyn määrän pusseja. Kampanjamyynnissä on se etu että metrilakut voi antaa asiakkaille kaupanteon yhteydessä, eli ei tarvitse tehdä kahta kierrosta pussin myymiseksi ja jakamiseksi ostajille. Tällä hetkellä metrilaku kampanjoita on saatavilla neljä eri kokoista: PRONSSI, HOPEA, KULTA JA TIMANTTI. Mitä suuremman kampanjan tilaatte, sitä joustavampi maksuaika ja paremmat myyntiporkkanat. Kampanjan toimitusaika on noin 2-9 arkipäivää. Tänä vuonna vietämme 10-vuotis juhlavuotta, joten metrilaku kampanjoissamme on palkinnot tuplana.

Luokkaretkellä
Metrilaku myyntilistat

Metrilaku tilausten kerääminen myyntiesitteen avulla

Voitte kerätä metrilaku tilauksia ennakkoon myyntiesitteen avulla. Hyväksi havaittu myyntiaika on noin 1-3 viikkoa. Sopiva myyntitavoite on noin 15-20 pussia / myyjä. Myynnin päätyttyä lakupussit lasketaan yhteen, jonka jälkeen tehkää tilaus kaupassamme. Toimitusaika on noin 1-9 arkipäivää. Voitte myös tilata Makulaku metrilaku kampanjan myöhemmälle ajankohdalle, jota lähdette myymään ennakkoon. Näin pääsette hyödyntämään kampanjaedut.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat metrilakujen myynnistä?

Metrilaku kioskiin ja tapahtumiin

Metrilaku on kiva herkku myyntiin esimerkiksi turnauskioskissa, erilaisissa tapahtumissa ja myyjäisissä. Voitte myydä laatikoista yksittäisiä metrilakuja, tai tehdä valmiita pieniä pusseja. Irtolakut on pakattu 140 kpl / maku / laatikko. Suosittelemme ottamaan myyntiin 5-10 erimakuista lakua, niin teillä on tarjolla useampi makuvaihtoehto. Näin on myös todennäköisempää että yksi asiakas ostaa useamman metrilakun. Saatte kaupanpäälle Makulaku -pusseja, joihin voitte laittaa asiakkaanne ostamat lakut.

Yhden lakun myyntihinta on 1€ / tuotto 0,40€

Metrilaku varainhankinta
Tilaa vappuherkut meiltä
Metrilaku on herkullista myytävää myös vappumyyjäisissä. Voitte myydä vapun tapahtumissa valmiita pusseja metrilakua tai tilata irtolakuja laatikoittain. Tilaa lakut viimeistään 24.4 jotta ne ehtivät varmasti ajoissa tapahtumaanne.
Makulaku metrilaku pusseissa siistissä rivissä

Metrilaku varainhankinta on myös Facebookissa

Tykkää meistä Facebookissa niin saat tiedon arvonnoista ja uusista kampanjoista ensimmäisten joukossa.