Metrilaku varainhankinta

Tienatkaa rahaa luokalle tai joukkueelle metrilaku varainhankinnalla

Tervetuloa uuteen, iloisen värikkäseen lakumaailmaan! Metrilaku varainhankinta on helppoa ja tuottoisaa kaiken kokoisille luokille ja joukkueille sekä muille harrastusyhteisöille. Olemme valinneet lakupussiin porvoolaisen Makulakun metrilakut, joiden laatuun ja tuoreuteen voi aina luottaa. Pussit pakataan tilauksesta, joten takaamme että metrilakumme ovat aina tuoreita.

Namut

LAKUFAKTA

  • Helppoa ja herkullista myytävää, erotutte joukosta
  • Kotimainen ja tunnettu tuote, ei myydä kaupassa
  • Markkinahintainen (myyntihinta 1€/laku)
  • Voitte valita myyntiin valmiin 5- tai 10 kpl pussin, tai tilata lakulaatikoita
  • 50 pussin tilaukset rahtivapaasti
  • Tuotto 40%
Metrilaku varainhankinta

Metrilaku pussi sisältää 10 suosituinta makua

Aito Porvoon metrilaku

Noitaputki, salmiakki-vadelma, sukulaku,  banaani,  mansikka, omena,  toffee, kierrelaku kirsikka, kierrelaku cola, kierrelaku minttu.

Lakut on pakattu hienoon Makulaku -pussiin! Yhden lakun pituus on noin 70 cm ja pussin paino noin 500 g. Kaikki pussimme pakataan tilauksesta, jolloin lakut ovat tuoreita kun jaatte ne asiakkaille.

Pussin myyntihinta 10 €, josta tuotto on 4 €

 

Kuinka lakumyynti toimii?

Aloita lakumyynti tilaamalla kampanja
(sisältää tietyn määrän lakuja / toffeeta)

Varainhankinta on helppoa aloittaa valmiilla lakukampanjalla. Kampanjat sivulta löydät kuukausittain vaihtuvia lakutarjouksia, joista voit valita parhaiten ryhmäsi tavoitetta vastaavan. Tilaamalla kampanjan kaupastamme pääsette hyödyntämään myös huikeat edut! Toimitus sovitaan erikseen.

Kampanjan etuna on se, että voitte antaa lakupussit asiakkaille heti kaupanteon yhteydessä.

Kampanjoissa huikeita etuja!

Katso uusimmat kampanjamme

Suosituin kampanjamme on Hopeakampanja, joka sisältää 300 pussia metrilakuja. Tästä kampanjasta tuottoa kertyy 1200 € ja sen lisäksi saatte mm. herkullisia kylkiäisiä.

Aloita tilausten kerääminen myyntilistalle

Jos valitsette ennakkomyynti vaihtoehdon, tilaa myyntimateriaalit. Asettakaa myynnille tavoite, joka voi olla esimerkiksi  10-20 pussia / myyjä.  Sopiva myyntiaika on noin 3 viikkoa, jonka jälkeen myydyt pussit lasketaan yhteen tilausta varten. Tilaus on kaikista helpointa tehdä kaupastamme. Tämän jälkeen sovimme toimituksen. Voitte myös tilata kampanjan, jota lähdette myymään ennakkoon!

Ennakkomyynniin etuna on se, että tuotteita tulee tilattua juuri oikea määrä.

Aloita tilausten kerääminen

myyntilistan avulla

Jokainen myyjä saa oman myyntilistan, johon voi kerätä tilauksia tuttavilta, sukulaisilta ja työkavereilta. Esimerkki myynnistä: Jos ryhmässänne on 20 myyjää, ja jokainen myy 20 pussia lakuja, tuotto on 1600€

Valitsitte kumman tahansa, laskulla on vähintään 14 päivää maksuaikaa tuotteiden toimituksesta. Laskutamme vain Paperitukkurille kuuluvan osuuden, eli saatte tuoton käyttöönne heti.

Metrilaku

Metrilaku kioski- ja turnausmyyntiin

Kaipaatteko tapahtumaanne jotain erilaista myytävää perinteisten rinnalle? Metrilakumme ovat saavuttaneet suuren suosion, eikä ihme sillä jokainen lakutilaus sisältää vain tuoreita, kotimaisia lakuja. Suosittelemme kioskiin ja turnauksiin ym. tapahtumiin myyntiin metrilaku lakulaatikoita tai 5 lakun valmiita pusseja. Jos tarvitset lisätietoja tai apua tapahtumamyynnin kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

5 lakun pussit

5 lakun pussit ovat sopivan hintaista myytävää tapahtumien yhteydessä. Pussin sisältämät lakut valitaan varastotilanteen ja toiveenne mukaan. Pussit tehdään valmiiksi juuri ennen toimitusta!

Metrilaku on pakattu hienoihin Makulaku -pusseihin! Yhden lakun pituus on noin 70 cm ja pussin paino noin 250 g.

Myyntihinta 5€, tuotto 2€

Metrilaku varainhankinta
Metrilaku laatikko

Lakulaatikot

Lakulaatikoista voitte myydä yksittäisiä lakuja. Laatikko sisältää 140 kpl yhtä makua ja voitte valita mieleisenne kymmenistä kirpeitä, makeista ja suolaisista lakuista. Kaikki maut löytyvät kaupastamme. Valikoimamme myös päivittyy jatkuvasti! Suosittelemme ottamaan myyntiin 5-10 erimakuista lakua.

Saatte kaupanpäälle tyylikkäät Makulaku -pussit joihin voitte laittaa asiakkaanne ostamat lakut.

Yhden lakun myyntihinta on 1 €, ostohinta 0,60€ ja tuotto on 0,40€
(koko laatikon ostohinta on 84 € ja tuotto on 56 €)