Metrilaku

Metrilaku varainhankinta mahdollistaa huimia seikkailuja koululaisille sekä auttaa rahoittamaan harrastustoimintaa. Aloittakaa ryhmänne kanssa varainhankinta halutuilla Makulaku metrilakuilla!
Jos lakun nälkä iskee, tämä herkullinen pussi on varma valinta! Pussiin on valittu 10 suosituinta makua kotimaista, aitoa Makulaku metrilakua.
Maut: mansikka, banaani, omena, toffee, noitapilli, salmiakki-vadelma, suklaa, minttu, kirsikka ja cola.
Pussin myyntihinta on 10 €, josta ryhmänne ansio on 40 %, eli 4 € / myyty pussi.
Metrilakut on pakattu tyylikkäseen Makulakun logolla varustettuun pussiin. Pussin takana on etiketti josta löytyy tuotetiedot.
AINEOSAT: Sokeri, melassi, vehnäjauho, glukoosisiirappi, kasvirasva (soija, palmu,- rapsi, shea) liivate, stabilointiaine (E422), lakritsiuute, suola, happamuudensäätöaine (E330), kaakaojauhe, aromit, värit (E104, E120, E131, E150c, E153, E160a, E171), piparminttuöljy, ammoniumkloridi (salmiakki), pintakäsittelyaine (E901).
Metrilaku varainhankinta tuotto 4 €
Metrilaku on helposti myytävä tuote
Metrilaku on helppo tuote kaikenikäisten varainhankintaan. Lapset ja nuoret innostuvat tämän tuotteen myynnistä, koska tietävät mistä herkusta on kyse! Metrilaku on harvinaista herkkua jota ei myydä marketeissa, joten pussit on kaupattu hyvin nopeasti. Ja ennen kaikkea, tämän tuotteen asiakkaanne haluaa ostaa.
Markkinahintainen tuote 40 % myyntivoitolla
Metrilaku on järkevän hintainen. Asiakkaanne eivät maksa ylihintaa, vaan saman tutun hinnan kuin esim. torilta ostaessaan. Pussin myyntihinta on 10 €, eli 1 € / laku. Myyntivoitto pussista on 4 €. Tällä tuotteella pääsette helposti huipputienesteille!
Kotimaista laatua pakattuna hienoihin pusseihin
Makulakulogo on tae kotimaisesta laadusta! Pussimme pakataan tilauksesta, joten lakumme ovat herkullisia kun jaatte pussit asiakkaillenne. Kotimaisuus on tärkeä myyntivaltti, ja onhan tämä pussi aivan suussasulavan herkullinen!
Metrilaku ja herkku & lakritsa logolla
Herkku & Lakritsa logo
Miten herkkumyynti toimii ?
Jos haluatte aloittaa metrilakujen myynnin, suosittelemme tutustumaan tarjouksiimme. Voitte tilata suoraan sopivan määrän metrilakuja, tai aloittaa tilausten keräämisen myyntiesitteiden avulla ennakkoon. Lue tästä lisää herkkumyynnistä ja valitse ryhmällesi sopiva myyntikampanja!
Metrilaku tarjoukset
Tässä voimassa olevat metrilaku tarjoukset. Kuvaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot tarjouksesta. Tällä hetkellä kaikkiin tarjouspaketeihin saa kaupanpäälle irtomakeispusseja ja myyntiin osallistujille varainhankintamitalit.
Metrialku pronssi kampanja
Metrilaku hopea kampanja
Metrilaku kulta kampanja
Metrilaku timantti kampanja
Metrilaku varainhankinta logo
Tilaa metrilaku varainhankinta infopaketti

Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta ansaita rahaa ryhmäsi kanssa? Metrilakujen myynti on kivaa kaikille ikään katsomatta. Herkulliset lakupussimme ovat haluttuja herkkuja, joita asiakkaanne odottavat! Toimintamallimme on reilu ja kannustava. Ansaitsette 4€ jokaisesta myydystä pussista yhteisen tavoitteenne hyväksi. Tilaa ryhmällesi ilmainen infopakettimme.

Tehkää niin kuin Kempeleen Ajax Sarkkiranta

P09 joukkue pähkäili varainhankintaa pidemmän aikaa, ja vaihtoehdoista päädyttiin metrilakuihin. Tämä valinta osoittautuikin todella hittituotteeksi! Päätettiin tilata erä, jotta pojat pääsisivät tuotteen kanssa suoraan kaupoille. Lakut suorastaan vietiin käsistä. Tästä johtuen päätimme tilata lisäerän ja suuntasimme kauppakeskukseen, jossa pojat jatkoivat esimerkillistä myyntityötä. Asiakaspalvelu oli todella mahtavaa ja vaivatonta, tunsimme itsemme tärkeiksi asiakkaiksi. Tilauksen tehtyä saimme sähköpostiin tarkan selvityksen tilauksen vaiheista ja toimituksesta. Tuotteet toimitettiin kotiovelle saakka sovittuna ajankohtana, jonka koimme todella vaivattomaksi. Mitä metrilakuihin tulee, ne ovat superherkullisia, tuoreita ja ennen kaikkea kotimaisia. Pussiin on valittu makuja jokaiselle herkkusuulle! Kaupanpäälliskarkit kävivät pojille palkaksi myyntityöstä, iso kiitos niistä! Tulemme varmasti jatkossakin tekemään varainhankintaa lakujen merkeissä.

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue

Joukkue myymässä metrilaku varainhankinta

Metrilaku varainhankinta on myös Facebookissa

Tykkää meistä Facebookissa niin saat tiedon arvonnoista ja uusista kampanjoista ensimmäisten joukossa.