Metrilaku

Metrilaku varainhankinta - suomalaisten suosikkiherkut on helppoa myytävää

Aloittakaa tekin hauska, helppo ja maistuva varainhankinta Makulaku metrilakuilla. Metrilakujen myynti on helppoa ja tuottoisaa kaiken kokoisille luokille ja joukkueille sekä muille harrastusyhteisöille. Asiakkaidemme mukaan lakupussit ovat niin hyviä, että ne viedään käsistä, tämä herkku ei jätä ketään kylmäksi. Kannattaa siis myydä tuotetta jonka asiakas haluaa ostaa. Näitä kotimaisia herkkuja voi myydä ilolla ja ylpeydellä.

Pussissa on 10 kpl erimakuisia metrilakuja

Noitaputki, salmiakki-vadelma, sukulaku, banaani, mansikka, omena, toffee, minttu, kirsikka ja cola. Metrilakut on pakattu hienoihin Makulaku pusseihin. Yhden lakun pituus on noin 70 cm ja pussin paino noin 500 g.
Kaikki pussimme pakataan tilauksesta, joten lakut ovat herkullisen tuoreita kun jaatte pussit asiakkaillenne.

Myyntihinta 10 € / tuotto 4 €

Metrilaku varainhankinta tuotto 4 €

Kotimainen, herkullinen ja tunnettu tuote jota ei myydä kaupoissa, harvinaista herkkua! Helppoa myytävää myös pienemmille.

Markkinahintainen, ulosmyyntihinta on 1 € / laku. Asiakkaanne maksaa saman tutun hinnan kuin ostaessaan esim. torilta.

Meillä on reilu ja kannustava toimintamalli. Tuotto on 40 %, eli ansaitsette 4 € jokaisesta myydystä pussista. Palkitsemme hyvästä myynnistä herkullisin kaupanpäällisin.

Tutustu tuotteisiin

Separator.
Metrilaku varainhankinta logo

Metrilaku varainhankinta mahdollistaa huimia seikkailuja koululaisille ja auttaa rahoittamaan joukkueiden toimintaa. Ja paljon muuta!

Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta ansaita rahaa luokkasi tai joukkueesi kanssa? Metrilakujen myynti on kivaa kaiken kokoisille ryhmille ikään katsomatta. Herkulliset lakupussimme ovat haluttuja herkkuja, joita asiakkaanne odottavat! Toimintamallimme on reilu ja kannustava. Ansaitsette 4€ jokaisesta myydystä pussista yhteisen tavoitteenne hyväksi. Lisäksi palkitsemme teidät kaupanpäälliskarkein. Tilaa ryhmällesi ilmainen infopakettimme.

Metrilaku ja myyntiesitteet päällekkäin

Miten pussien myynti tapahtuu?

Metrilakupusseja myymällä ansaitsette helposti hyvän tuoton. Voitte tehdä myyntiä kahdella tavalla: suora tilaus tai ennakkomyynti.

Suora tilaus

Suora tilaus sisältää sovitun määrän tuotteita. Suoran tilauksen etuna on se että voitte antaa tuotteet asiakkaille heti kaupanteon yhteydessä. Näin varainhankinta sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voitte itse päättää kuinka paljon haluatte tilata, tai voitte valita jonkin valmiista kampanjoistamme. Esimerkiksi Hopea -kampanja sisältää 300 pussia metrilakuja. Jos ryhmässänne on esimerkiksi 20 myyjää, jokainen myy 15 pussia ja tienaatte yhteensä 1200 €. Kaupanpäälle saatte 10 kg karkkia ja maksuaikaa 30 vrk.

Tyttö lipaisee pinkissä asussa maistuva varainahankinta

Kampanjoissa joustava maksuaika ja hurjan hyvät myyntiporkkanat

Metrilaku kampanjat sisältävät tietyn määrän pusseja. Tällä hetkellä metrilaku kampanjoita on saatavilla neljä eri kokoista: PRONSSI, HOPEA, KULTA JA TIMANTTI. Mitä suuremman kampanjan tilaatte, sitä joustavampi maksuaika (14-30 vrk ) ja enemmän saatte kaupanpäälliskarkkeja. Suoran tilauksen ja kampanjan toimitusaika on noin 1-9 arkipäivää. Haluatteko tehdä tilauksen? Klikkaa alla olevasta linkistä kauppaamme.

Luokkaretkellä
Ennakkomyynti

Toinen vaihtoehto on ennakkomyynti, eli metrilaku tilausten kerääminen myyntiesitteen avulla. Hyväksi havaittu myyntiaika on noin 1-3 viikkoa ja sopiva myyntitavoite on noin 15-20 pussia / myyjä. Myynnin päätyttyä lakupussit lasketaan yhteen, jonka jälkeen tehkää tilaus kaupassamme. Toimitusaika on noin 1-9 arkipäivää. Voitte myös tilata Makulaku metrilaku kampanjan myöhemmälle ajankohdalle, jota lähdette myymään ennakkoon. Näin pääsette hyödyntämään kampanjaedut.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat ?

Ylöjärven Ilves: lakut ovat tosi hyviä!

Ylöjärven Ilveksen -08 poikien metrilaku varainhankinta oli menestys. Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja koko prosessiin. Talkoot oli helppoa aloittaa lakumyynnillä ja kaikki pussit kävi nopeasti kaupaksi. Tuote oli helppo ja mukava myytävä 10-vuotiaille pojille. Ja mikä parasta, lakut olivat maukkaita, tuoreita ja tosi hyviä! Prosessista teki helppoa avulias ja asiantunteva asiakaspalvelu. Yhteydenpito on ollut vaivatonta ja tuotteiden toimitus nopea. Kiitos talkootöiden mahdollistamisesta, kesällä otamme varmasti uuden varainhankinta kampanjan lakumyynnin parissa!

Terveisin jojo Jenna Tervalammi

Ylöjärven Ilveksen joukkue varainhankinta kampanja

Turun Palloseura P7

TPS P7 –joukkueen metrilakumyynti oli onnistunut! Lakut olivat mieluisa myyntikohde pojille ja tuotteella oli hyvä menekki. Lakut olivat lisäksi superhyviä ja saivat ostajilta hyvää palautetta! Koko toiminta onnistui vaivatta sillä tuotteet toimitettiin nopeasti kotiovelle ja yhteydenpito oli helppoa. Suuret kiitokset yhteistyöstä ja jatkossa otamme varmasti lisää lakuja myyntiin varainhankinnan merkeissä!

Terveisin TPS P7 -joukkue

TPS joukkue riveissä metrilaku varainhankinta suositus
Lisää palautteita:
Metrilaku varainhankinta logo

Haluatteko tekin ansaita rahaa luokalle tai joukkueelle myymällä Makulaku metrilakuja?

Varainhankinta on kivaa parhailla ja tunnetuilla herkuilla! Myykää kotimaista ja tuoretta metrilakua 40 % tuotolla ja olette lähempänä tavoittettanne. Tilaa tästä myyntiesitteet varainhankintaa varten.

Metrilaku kioskiin ja tapahtumiin

Metrilaku on kiva herkku myyntiin esimerkiksi turnauskioskissa, erilaisissa tapahtumissa ja myyjäisissä. Voitte myydä laatikoista yksittäisiä metrilakuja, tai tehdä valmiita pieniä pusseja. Irtolakut on pakattu 140 kpl / maku / laatikko. Suosittelemme ottamaan myyntiin 5-10 erimakuista lakua, niin teillä on tarjolla useampi makuvaihtoehto. Näin on myös todennäköisempää että yksi asiakas ostaa useamman metrilakun. Saatte kaupanpäälle Makulaku -pusseja, joihin voitte laittaa asiakkaanne ostamat lakut.

Yhden lakun myyntihinta on 1€ / tuotto 0,40€

Metrilaku varainhankinta on myös Facebookissa

Tykkää meistä Facebookissa niin saat tiedon arvonnoista ja uusista kampanjoista ensimmäisten joukossa.