Herkku & Lakritsa logo

Herkkumyynti on helppo vaihtoehto varainhankintaan

Näin se toimii: tilatkaa suoraan sopiva määrä herkkuja, tutustukaa tarjouksiimme tai aloittakaa ennakkomyynti. Koko herkkuvalikoima on käytössänne, päättäkää vain mitä ja miten haluatte myydä!

Miksi kannattaa tehdä suora tilaus tai tilata tarjouspaketti ?

Kun tilaatte suoraan sopivan määrän herkkuja, myyntiaika pysyy lyhyenä. Voitte antaa tuotteet asiakkaille heti kaupanteon yhteydessä. Näin varainhankinta sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Yksi vaihe jää kokonaan välistä, eli muutaman viikon ennakkomyynti, ja tämän jälkeen herkkujen toimittaminen asiakkaille. Toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää, mutta toimitus voidaan sopia tarvittaessa myöhemmälle ajalle. Voitte halutessanne aloittaa myynnin ennakkoon. Näin osa tuotteista on myyty ennen kuin toimitus saapuu.

- Maksuaikaa 14-30 päivää. Haluamme olla mukana tukemassa toimintaanne, joten isommisssa paketeissa on pidempi maksuaika.

- Kaikkiin suoriin tilauksiin ja tarjouksiin tulee kaupanpäälliset tilauksen koon mukaan.

Toimikaa näin:

Valitkaa tarjouksistamme sopivan kokoinen paketti. Suosittelemme ottamaan 10-20 tuotetta / myyjä (tai muu tavoitteeseen sopiva määrä). Näin tavoite on helpompi rakentaa ja kaikki osallistuvat samalla panostuksella myyntiin.
Tuotteita voi myös sekoittaa keskenään, esim. 150 kpl metrilaku, 100 kpl keksit ja 50 kpl Herkkusalkku. Tuotteiden suhde voi olla mikä tahansa kunhan paketin koko täyttyy, eli 150 kpl , 300 kpl, 500 kpl tai 1000 kpl.

Tarjous: Kultakampanja 500 pussia metrilakuja

- Esimerkki 25 myyjää: Kun 500 pussia jaetaan tasaisesti kaikille myytävää tulee 20 pussia / hlö.

- Kaupanpäälle 90 kpl irtomakeispusseja (250 g/ pss) ja 25 kpl varainhankintamitaleja. Mitali on kiva lisä myyjille ja huomionosoitus ahkeruudesta sekä tiimihengestä.

- Maksuaikaa 30 päivää

- Myyntikampanjan tuotto 2000 €

Ennakkomyynti

Toinen vaihtoehto on ennakkomyynti. Jos päätätte aloittaa ennakkomyynin, suosittelemme ottamaan myyntiin kaikki herkut: metrilakut, toffeet, herkkusalkut ja keksit. Tällä tavoin yksi asiakas voi osoittaa tukensa ostamalla useita tuotteita, ja saatte myyntitavoitteenne nopeasti täyteen.

- Ennakkomyynnin etuna on se, että tuotteita tulee tilattua oikea määrä
- Tilauksia kerätään myyntiesitteiden avulla 1-3 viikon ajan, jonka jälkeen lähetätte tilauksen meille kauppamme kautta
- Toimitusaika 1-5 arkipäivää tai sopimuksen mukaan
- Laskulla on maksuaikaa vähintään 14 vrk tuotteiden toimituksesta. Näin ehditte hyvin jakamaan tuotteet asiakkaille ja keräämään maksut ennen kuin laskussa on eräpäivä. Tuotto jää käyttöönne heti.

Esimerkki myynnistä:

Jos ryhmässänne on esimerkiksi 20 myyjää ja jokainen myy

- 5 pussia metrilakuja
- 5 herkkusalkkua
- 10 keksiämpäriä

= ansaitsette yhteensä 2000 € tuottoa.