Metrilaku
Harvinaista herkkua! Toreilta ja markkinoilta tuttua kotimaista Makulaku metrilakua valmiiksi pussitettuna. Pussi sisältää 10 kpl toinen toistaan herkullisempia suosikkimakuja:
Mansikka, omena, banaani, toffee, suklaa, noitapilli, salmiakki-vadelma, minttu, kirsikka ja cola. Pussin sisältö voi vaihdella saatavuuden mukaan.
Pakkaus: 10 kpl metrilakuja / pss
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Metrilaku makulaku logolla
Porvoon Lakritsi
Herkullista, perinteistä ja kotimaista lakua paloina. Luontaisesti gluteeniton (vehnän korvaa riisijauho), ja mikä parasta tämä herkku sopii myös vegaaneille. Niin hyvää että tämä maistuu kaikille mustan lakun ystäville.
Myyntierä: 3 x 100 g / pss
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Toffeesekoitus
Iso pussi erilaisia kerma-, hedelmä- ja lakritsitoffeita. Todella monipuolinen sekoitus! Sisältää tunnettua lehmätoffeeta, perinteistä kermatoffeeta, suolaista lakritsitoffeeta. Lisäksi pussissa on hedelmätoffeita, makuina mm. mansikka, vesimeloni, persikka sekä makutoffeita mm. pähkinä, kookos, kaakao.
Pakkaus: 650 g
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Herkkusalkku
Upea ja uniikki Finlandia Candyn Herkkusalkku. Herkkusalkku on ainoa ja ensimmäinen laatuaan koko Suomessa! Finlandia Candy valmistaa salkun yksinoikeudella meille, joten sitä ei saa mistään muualta. Finlandia Candyn makeiset ovat kotimaisia.
Salkku sisältää 10 kpl erilaisia makeispusseja, joten siitä riittää jaettavaa isommallekin porukalle. Runsaasta ja monipuolisesta sisällöstä löytyy herkkuja moneen makuun: mm. Leffa Mix makeisia, suklaakarkkeja, salmiakkia, lakua, marmeladia ja pohjanmaan pastilleja. Salkun sisältö voi vaihdella.
Pakkaus: 10 makeispussia / salkku
Myyntihinta 20 €, tuotto 8 €
Kertun Suklaapalat
Kahvipöydän perinteinen suosikkiherkku. Rapeita suklaahippuja sisältäviä pikkuleipiä voit nautiskella vaikka kahvin kanssa tai rouskutella maitolasillisen kaverina.
Pakkaus: 900 g
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Kertun Sydänkeksi
Kertun Sydänkeksit sisältävät suloisia, kuorrutettuja sydämenmuotoisia vaaleita keksejä. Erilaisia keksejä vaalella ja tummalla kuorrutteella. Kuorrutetta on sekä alla että päällä.
Pakkaus: 1000 g
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Kertun Hillosilmä
Syötävän suloisia vaaleita ja pehmeitä pikkuleipiä, joissa keskellä makeaa omenahilloa.
Pakkaus: 850 g
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Kertun Suklaaraita
Suklaaseen kastettu vaalea ja murea keksi. Suklaan makuista kuorrutetta on sekä alla että päällä.
Pakkaus: 850 g
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €
Kertun Kerroskeksi
Tumma kerroskeksi, jossa kerrosten välissä vaniljatäytettä.
Pakkaus: 950 g
Myyntihinta 10 €, tuotto 4 €