Hyvän mielen sukkavarainhankinta

Muodikkaita  ja laadukkaita Friends -sukkia on kiva myydä: ryhmä ansaitsee hyvin, sukat ovat helppo varainhankinta pienimmillekin, ja ne valmistetaan tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Friends -sukilla on mm. WRAP sertifiointi.  Tämä sertifikaatti takaa sen, että Friends -sukat on tuotettu laillisesti, inhimillisesti sekä eettisesti:  tehtaassa noudatetaan lainsäädäntöä, työaikoja, turvallisuusohjeita. Työntekijöille maksetaan kunnon palkkaa ja heillä on järjestäytymisvapaus. Pakko- ja lapsityövoima, häirintä, ahdistelu ja syrjintä on kielletty sekä ympäristöstä huolehditaan. Sukat valmistetaan samoilla tehtailla kuin monien maailman johtavien brändien tuotteet, mm. Adidas, Calvin Klein, Puma ja Levi’s

Näin helppoa se on

Sukkia on helppo myydä koska niitä tarvitaan aina. Sukat ovat kevyitä, eivätkä vie paljon tilaa, joten pientenkin myyjien on helppo kuljettaa sukat asiakkaille. Friendsin valikoimasta löytyy sukkia koko perheelle.

1. Tilaa myyntipakkaus

Myyntipakkaus sisältää tilauslistoja sekä tuotenäytteitä, joita voi käyttää tuotteen esittelyyn. Pakkaus toimitetaan sinulle lähimpään Postin toimipisteeseen noin viikon sisällä tilauksesta.

Tiiminvetäjä saa pitää myyntipakkauksen mukana tulleet sukat lahjana.

2. Tarjotkaa sukkia tuttaville

Kaikki sukkapakkaukset maksavat 10 €, josta tuottonne on 4 €.

Käykää yhdessä läpi kenelle tuotteita kannattaa tarjota, esim. isovanhemmat, kummit, työkaverit ja naapurit ostavat varmasti mielellään sukkia.

Asettakaa myynnille ensin tavoite, esim. 25 pakkausta sukkia / myyjä. Jos teitä on 20 henkilöä, tienaatte tällä myynnillä 2000 € ryhmänne kassaan.

3. Tilaus

Sukkien myyntiaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen vastuuhenkilö tekee myynnistä koonnin. Lähetä tilaus sähköpostilla Paperitukkurille osoitteeseen asiakaspalvelu@paperitukkuri.fi.

Friends pakkaa sukat myyjittäin, mikäli tilauksenne ylittää 100 sukkapakkausta. Tämä helpottaa tiiminvetäjän työtä. Kun tilaatte vähintään 500 sukkapakkausta, saatte Friends:lta 100 € arvoisen sponsoroinnin, joka vähennetään laskunne loppusummasta.

Voit käyttää tilauksen koontiin ja lähettämiseen Paperitukkurin valmista excell -pohjaa, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla.

4. Sukkien toimitus

Sukat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen noin viikon kuluttua tilauksen jättämisestä. Kun olet jakanut sukat myyjille, pyydä tarkistamaan oma tilaus ennen sukkien toimittamista asiakkaille. Ota yhteyttä Paperitukkuriin 10 vrk sisällä, mikäli tilauksessa on huomautettavaa.

5. Laskun maksaminen

Laskulla on maksuaikaa 14 päivää toimituksesta. Maksatte vain sukkien tukkuhinnan 6 €, eli tuotto 4 € jää käyttöönne heti.