Huipputienestit helposti Lambeilla

Ansaitkaa Lambi -kampanjalla 2400 € luokkaretkeen tai joukkueen yhteiseen kassaan

Lambin wc-ja talouspaperit ovat pehmeääkin pehmeämpiä tuotteita varainhankintaan. Ansaitsette jokaisesta wc-paperisäkistä vähintään 6 € ja talouspaperisäkistä vähintään 4 €.
Lambit ovat helppo tuote varainhankintaan koska kaikki tarvitsevat paperia kotona ja työpaikoilla. Tarjotkaa tuotteita naapureille, tuttaville, sukulaisille ja viekää myyntiesite myös työpaikalle. Tällä tavoin jokaisen oma myyntitavoite tulee helposti täyteen.

Lambi Sensitive wc-paperi

Lambi Sensitive wc-paperi
Ylellistä pehmeyttä wc-paperin myyntiin! Lambi Sensitive on pehmein ja vahvin kaikista Lambi wc-papereista.
4-kerroksinen ja 150 arkkia rullassa. 36 rullaa säkissä. Myyntihinta 25 €, ostohinta 19 € ja tuotto 6 €

Lambi talouspaperi

Lambi talouspaperirullat

Kuvioitu, imukykyinen ja pehmeä talouspaperi. Auttaa sotkuissa ja kuivaa tehokkaasti.
3-kerroksinen, kokoarkki. 15 rullaa säkissä. Myyntihinta 15 €, ostohinta 11 € ja tuotto 4 €

Lambi kampanjoihin huikeat kaupanpäälliset

Nams, mitkä kaupanpäälliset! Kun tilaatte jonkin kampanjoistamme, palkitsemme teidät irtokarkkipusseilla.
Esimerkiksi tilaamalla Hopeakampanjan saatte tuottoa 1200 € ja 45 pussia irtomakeisia kaupanpäälle. Onnistuneen kampanjan päätteeksi on mukava palkita ahkerat myyjät karkkipusseilla, ja säästää osa karkeista vaikka kioskimyyntiin.
Jos tilaatte pronssi-, hopea- tai kultakampanjan, saatte Lambi wc-paperin ja talouspaperin alennettuun hintaan: wc-paperi 18,79 ja talouspaperi 10,79 €.

Pronssikampanjalla 600 €

Sisältää 60 säkkiä Lambi Sensitive wc-paperia ja 54 säkkiä Lambi talouspaperia

Maksuaikaa 14 vrk
Kaupanpäälle 15 kpl irtokarkkipusseja

Jos ryhmässänne on 20 myyjää, jokainen myy 6-7 tuotetta.

Hopeakampanjalla 1200 €

Sisältää 120 säkkiä Lambi Sensitive wc-paperia ja 108 säkkiä Lambi talouspaperia

Maksuaikaa 30 vrk
Kaupanpäälle 45 kpl irtokarkkipusseja

Jos ryhmässänne on 20 myyjää, jokainen myy 11-12 tuotetta.

Kultakampanjalla 2400 €

Sisältää 240 säkkiä Lambi Sensitive wc-paperia ja 216 säkkiä Lambi talouspaperia

Maksuaikaa 30 vrk
Kaupanpäälle 100 kpl irtokarkkipusseja

Jos ryhmässänne on 30 myyjää, jokainen myy 15-16 tuotetta.

Tilaa kampanja

Voitte tilata kampanjan etukäteen, ja aloittaa tuotteiden myynnin ennakkoon myyntiesitteiden avulla. Näin osa tuotteista on myytynä kun tuotteet saapuvat. Toimitus sovitaan erikseen myöhemmälle ajalle, esimerkiksi viikon päähän. Kampanjan tilaamisen etuna on myös se että tuotteet voi toimittaa heti asiakkaille verrattuna ennakkomyyntiin.

Lisäksi saatte kampanjoihin kaupanpäälle 250 g irtokarkkipusseja (esimerkiksi hopeakampanjaan 45 kpl, arvo 2,50 € / kpl), ja edullisemman hinnan wc- ja talouspaperisäkeille.

Haluaisitteko myydä myös muita tuotteita

Aloittakaa ennakkomyynti

Voitte yhdistää myyntiinne myös muita paperituotteita ja pesuaineita. Tässä tapauksessa myynti tapahtuu ennakkomyyntinä: myyntiaika 1-3 viikkoa, jonka jälkeen tilaukset lasketaan yhteen. Näin tilaatte tuotteita myyntiänne vastaavan määrän. Toimitus sovitaan erikseen kun olemme vastaanottaneet tilauksenne. Toimitusaika on noin 1-3 viikkoa riippuen tilausruuhkasta ja tilauksella on maksuaikaa 14 päivää toimituksesta.

Soft siivousliina

Soft siivousliina

Soft siivousliina on nukkaamaton liina kaikkeen siivoukseen. Suosittelemme Softia erityisesti keittiön yleisliinaksi ja ikkunoiden sekä peilien pesuun. Soft on ympäristöystävällinen tuote, sillä sen voi hävittää kompostoimalla. Riittoisa 70 m rulla. Myyntihinta 22 €, ostohinta 15 € ja tuotto 7 €

Laudesuoja

Laudesuoja

Kertakäyttöinen laudesuoja koti- ja mökkisaunaan. Laudesuoja on paperia joka on pinnoitettu PE -muovilla. Arkin koko on 40 x 40 cm. 200 kpl / laatikko. Myyntihinta 22 €, ostohinta 16 € ja tuotto 6 €
Tiskille's konetiskitabletti

Konetiskitabletti 100 kpl

Tabletti poistaa tehokkaasti rasvaa ja ehkäisee kalkkisaostumien kertymistä koneeseen. Ei sisällä fosfaattia. Pakkauksessa on 100 tablettia. Myyntihinta 25 €, ostohinta 18 € ja tuotto 7 €
Pyykille's Pyykkipulveri

Pyykinpesuaine 5kg

Pyykille’s puhdistaa koko perheen pyykit tehokkaasti ilman lisättyjä hajusteita. Sopii astmaatikoille, allergisille ja lasten pyykkiin. Ekologinen, ei fosfaattia. Ei sisällä zeoliittia. Soveltuu sekä kirjo- että valkopyykille. Riittoisa annostelu: n. 25 ml 3-4 kg pyykkiä, jopa 275 pesukertaa. Annostusta voi nostaa pyykin likaisuuden mukaan. 5 kg pakkaus. Myyntihinta 25 €, ostohinta 18 € ja tuotto 7 €

Tilaa myyntiesitteet

Tehkää näin: aloittakaa tilausten kerääminen ennakkoon myyntiesitteiden avulla. Suosittelemme asettamaan tavoitteen, esimerkiksi 5-10 tuotetta / myyjä. Kerätkää tilauksia tuttavilta, sukulaisilta ja naapureilta. Viekää esitteitä myös työpaikoille. Näin jokainen osallistuja saa helposti oman tavoitteen täyteen!
Wc-paperin myynti lammas hymyilee rulla kaulassa

Toimitus

Kun myynti on päättynyt ja olette tehneet tilauksen kaupastamme, sovimme teille sopivan toimituspäivän. Käytämme toimituksessa Postin palveluita ja lähetys saapuu perille lavoina. Toimitusaika on noin 1-3 viikkoa tuotteiden tilauksesta riippuen toimitusruuhkasta. Tilauksella on maksuaikaa 14 päivää toimituksesta. Näin ehditte hyvin toimittamaan tuotteet asiakkaille ennen eräpäivää. Toimitus on maksuton yhteensä yli 50 tuotteen kokoisille tilauksille.
Wc-paperin myynti rekka

Paperitukkuri on myös Facebookissa

Tykkää meistä Facebookissa niin saat tiedon uusimmista arvonnoista ja tiedät mitä meille kuuluu