Wc-paperin myynti koululuokille ja joukkueille

Wc-paperin myynti pehmeillä Lambi-tuotteilla
Lambin wc-ja talouspaperit ovat pehmeääkin pehmeämpiä tuotteita varainhankintaan. Wc-paperin myynti voidaan tehdä omana myyntinä, tai sitten voitte myydä myös muita valikoimamme tuotteita: Soft siivousliinarullat, laudesuojat ja pesuaineet. Tuotteiden tuotto on 4-7 € riippuen tuotteesta. Esimerkiksi Lambi wc-paperin tuotto on 6 € /säkki ja Lambi talouspaperin tuotto on 4 € / säkki.
Lambi lammas wc-paperin myynti seisoo wc-paperirulla kaulassa

Miten voitte tienata esimerkiksi 1000 € luokkaretkeen tai joukkueen yhteiseen kassaan?

Oli tarvoitteenanne luokkaretki, kisamatka, joukkueen kausimaksujen pienentäminen tai vaikkapa uusien pihalelujen hankinta, wc-paperin myynti on tuottoisaa kaiken kokoisille luokille, joukkueille ja ryhmille.

Jos ryhmässänne on esimerkiksi 20 myyjää, ja joista jokainen myy 5 säkkiä Lambi wc-paperia ja 5 säkkiä Lambi talouspaperia, myynti tuottaa yhteensä 1000 €.
Wc-paperin myynti on riskitön tapa tehdä varainhankintaa. Voitte myydä ensin tuotteet, ja sen jälkeen tilata tarvittavan määrän. Näin tuotteita tulee tilattua riittävästi, eikä niitä jää ylimääräisiä varastoitavaksi.
Varainhankinta tuotteet Lambi wc-paperi ja pesuaineita rivissä

Tilaa ilmainen infopaketti

Jos wc-paperin myynti ja pesuaineiden myynti kiinnostaa, tilaa tästä ilmainen infopakettimme varainhankintaan. Saat myös lisätietoja uusimmista paperikampanjoistamme, joissa on hurjan hyvät myyntiporkkanat kaupanpäälle.

Tutustu tuotteisiin

Wc-paperin myynti on helppoa tuotteilla joita tarvitaan jokaisessa kodissa: pehmeä Lambi wc-paperi ja talouspaperi sekä riittoisat pesuainepakkaukset. Soft siivousliina on todella monikäyttöinen tuote joka auttaa monenlaisten sotkujen siivoamisessa. Laudesuojat kätevässä annostelukotelossa ovat aina helposti saatavilla. Tässä lisää tuotteistamme:

Lambi Sensitive wc-paperi

Lambi Sensitive wc-paperi

Ylellistä pehmeyttä wc-paperin myyntiin! Lambi Sensitive on pehmein ja vahvin kaikista Lambi wc-papereista.
4-kerroksinen ja 150 arkkia rullassa. 36 rullaa säkissä. Myyntihinta 25 €, ostohinta 19 € ja tuotto 6 €
Lambi talouspaperirullat

Lambi talouspaperi

Kuvioitu, imukykyinen ja pehmeä talouspaperi. Auttaa sotkuissa ja kuivaa tehokkaasti.
3-kerroksinen, kokoarkki. 15 rullaa säkissä. Myyntihinta 15 €, ostohinta 11 € ja tuotto 4 €

+ Yhdistä wc-paperin myyntiin

Soft siivousliina

Soft siivousliina

Soft siivousliina on nukkaamaton liina kaikkeen siivoukseen. Suosittelemme Softia erityisesti keittiön yleisliinaksi ja ikkunoiden sekä peilien pesuun. Soft on ympäristöystävällinen tuote, sillä sen voi hävittää kompostoimalla. Riittoisa 70 m rulla. Myyntihinta 22 €, ostohinta 15 € ja tuotto 7 €

Laudesuoja

Laudesuoja

Kertakäyttöinen laudesuoja koti- ja mökkisaunaan. Laudesuoja on paperia joka on pinnoitettu PE -muovilla. Arkin koko on 40 x 40 cm. 200 kpl / laatikko. Myyntihinta 22 €, ostohinta 16 € ja tuotto 6 €
Tiskille's konetiskitabletti

Konetiskitabletti 100 kpl

Tabletti poistaa tehokkaasti rasvaa ja ehkäisee kalkkisaostumien kertymistä koneeseen. Ei sisällä fosfaattia. Pakkauksessa on 100 tablettia. Myyntihinta 25 €, ostohinta 18 € ja tuotto 7 €
Pyykille's Pyykkipulveri

Pyykinpesuaine 5kg

Pyykille’s puhdistaa koko perheen pyykit tehokkaasti ilman lisättyjä hajusteita. Sopii astmaatikoille, allergisille ja lasten pyykkiin. Ekologinen, ei fosfaattia. Ei sisällä zeoliittia. Soveltuu sekä kirjo- että valkopyykille. Riittoisa annostelu: n. 25 ml 3-4 kg pyykkiä, jopa 275 pesukertaa. Annostusta voi nostaa pyykin likaisuuden mukaan. 5 kg pakkaus. Myyntihinta 25 €, ostohinta 18 € ja tuotto 7 €

Aloita wc-paperin myynti

Tehkää näin ja onnistutte paperin myynnissä: aloittakaa tilausten kerääminen ennakkoon myyntiesitteiden avulla. Kerätkää tilauksia tuttavilta, sukulaisilta ja naapureilta. Viekää esitteitä myös työpaikoille. Sopiva myyntiaika on kokemuksemme mukaan 1-3 viikkoa. Tämän jälkeen laskette tilaukset yhteen ja tilaatte kaupastamme myyntiänne vastaavan määrän tuotteita.
Wc-paperin myynti lammas hymyilee rulla kaulassa

Toimitus

Kun wc-paperin myynti on päättynyt ja olette tehneet tilauksen kaupastamme, sovimme teille sopivan toimituspäivän. Käytämme toimituksessa Postin palveluita ja lähetys saapuu perille lavoina. Toimitusaika on noin 1-3 viikkoa tuotteiden tilauksesta riippuen toimitusruuhkasta. Tilauksella on maksuaikaa aina vähintään 14 päivää toimituksesta. Näin ehditte hyvin toimittamaan tuotteet asiakkaille ennen eräpäivää. Toimitus on maksuton yhteensä yli 50 tuotteen kokoisille tilauksille.
Wc-paperin myynti rekka

Paperitukkuri on myös Facebookissa

Tykkää meistä Facebookissa niin saat tiedon uusimmista arvonnoista ja tiedät mitä meille kuuluu